fbpx

Χάνει Roland Garros και Wimbledon η Έμα Ραντουκάνου

Χάνει Roland Garros και Wimbledon η Έμα Ραντουκάνου

Σε χειρουργική επέμβαση στα δύο της χέρια και στον αστράγαλό της θα υποβληθεί η Βρετανίδα χάνοντας τα επόμενα δύο Grand Slam.

 Η Έμα Ραντουκάνου ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από πρόβλημα στον καρπό με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από το Madrid Open την περασμένη εβδομάδα λίγο πριν το πρώτο της ματς. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε μία μικρή επέμβαση με στόχο να επιλύσει το πρόβλημα που κρατάει εδώ και καιρό.

Η 20χρονη είπε ότι θα μείνει εκτός δράσης τους επόμενους μήνες και θα χάσει την καλοκαιρινή περίοδο. «Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν δύσκολες καθώς είχα να διαχειριστώ ένα πρόβλημα σε οστό και των δύο χεριών. Προσπάθησα με τον καλύτερο τρόπο να ξεπεράσω τον πόνο χάνοντας εβδομάδες προπονήσεων ωστόσο αυτό, δυστυχώς, δεν ήταν αρκετό», είπε η ίδια.

«Έκανα μία μικρή επέμβαση και στα δύο χέρια για να λύσω το πρόβλημα. Είμαι απογοητευμένη  που λέω ότι θα είμαι εκτός τους επόμενους μήνες και θα κάνω άλλη μία επέμβαση στον αστράγαλο. Θα χάσω την καλοκαιρινή δράση ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεχίζουν να με στηρίζουν».

 Μετά τη δεδομένη απουσία της από το γαλλικό όπεν και το Wimbledon, αβέβαιη πρέπει να θεωρείται πλέον και η απουσία της από το US Open, το οποίο αρχίζει στις 28 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις