fbpx

Madrid Open, Σάκκαρη: «Θα σήμαινε πολλά για μένα να φτάσω μέχρι τέλους»

Madrid Open, Σάκκαρη: «Θα σήμαινε πολλά για μένα να φτάσω μέχρι τέλους»

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open για 1η φορά στην καριέρα της πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, ολοκληρώνοντας μία πολύ μεγάλη ανατροπή σε βάρος της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου, 6-7(3), 6-4, 6-2, μέσα σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες αγώνα.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που κέρδισε σίγουρα μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη (No. 8 από τη Δευτέρα) μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για το πως αισθάνεται μετά τη σπουδαία νίκη της, για τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσει, αλλά και για την επερχόμενη αντίπαλό της, με την οποία θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό της Μαδρίτης.

Σχετικά με το πως θα γιορτάσει την πρόκρισή της, είπε: «Με ξεκούραση και ένα καλό φαγητό αρχικά, και θα απολαύσω την αυριανή μέρα που έχω ρεπό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση, και θέλω να πάω όσο το δυνατόν πιο μακριά. Θα σήμαινε πολλά για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω».

Αναφορικά με το παιχνίδι, είπε: «Το παιχνίδι της ήταν πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλης αντιπάλου που αντιμετώπισα τα τελευταία χρόνια στο tour. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις αυτού του είδους τα χτυπήματα, επειδή θέλεις να επιστρέψεις την μπάλα, αλλά δεν μπορείς γιατί το υψόμετρο δεν σε βοηθάει.

Χαίρομαι για το αποτέλεσμα. Ήταν μια ψυχολογική νίκη σήμερα, γιατί από άποψη τένις δεν ήταν τόσο καλή όσο χθες. Θα δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να παίξω καλύτερο τένις τις επόμενες μέρες».

Σχετικά με την Αρίνα Σαμπαλένκα, είπε: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είναι αυτή που παίζει το καλύτερο τένις αυτή τη στιγμή, καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη. Τώρα βέβαια δεν παίζουμε σε σκληρή επιφάνεια, η οποία είναι και η αγαπημένη της, αλλά έχει κερδίσει αυτό το τουρνουά και παίζει πολύ καλά.

“Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλά στο χωμάτινο γήπεδο, μπορώ να παίξω καλά εδώ. Θα δούμε πώς θα πάει. Είμαι πολύ περίεργη να δω πόσο διαφορετικό θα είναι να την αντιμετωπίσω στο χώμα, συγκριτικά με άλλες φορές που έχουμε παίξει σε άλλες επιφάνειες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις