fbpx

Madrid Open: Στα προημιτελικά η Σφιόντεκ (vid)

Madrid Open: Στα προημιτελικά η Σφιόντεκ (vid)

Ανακουφισμένη δήλωσε η Πολωνή μετά τη νίκη στα τρία σετ με 6-4 6-7(3) 6-3 απέναντι στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Ίγκα Σφιόντεκ πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από ένα ματς που είχε διάρκεια δύο ωρών και 25 λεπτών και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία. «Δεν ήταν ένα εύκολο ματς», είπε η Σφιόντεκ που έφτασε να παίζει μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Στο δεύτερο σετ είχα το προβάδισμα και το έχασα οπότε σίγουρα δεν ήταν εύκολα αλλά είμαι αρκετά χαρούμενη που κατάφερα να ανασυγκροτηθώ στο τρίτο. Ήμουν έτοιμη, πέτυχα νωρίς το break οπότε συνολικά είμαι ικανοποιημένη με την απόδοσή μου».

Η Σφιόντεκ βρέθηκε πίσω με 3-1 στο πρώτο σετ ωστόσο αντέδρασε κερδίζοντας τα 9 από τα επόμενα 11 games για να προηγηθεί με 6-4, 4-1. Η Πολωνή σέρβιρε για το ματς στο 5-4 του δεύτερου σετ αλλά η Αλεξάντροβα κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα από τη διαδικασία του tie-break. Στο τρίτο σετ το break της Σφιόντεκ έκανε τη διαφορά με την Πολωνή να γίνεται η πρώτη που φτάνει σε προημιτελικό σε 8 διαδοχικά τουρνουά στο χώμα μετά την Σιμόνα Χάλεπ με τη Ρουμάνα να το κάνει σε 10 σερί περιπτώσεις από το Βουκουρέστι το 2016 μέχρι τη Μαδρίτη το 2019.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις