fbpx

Madrid Open: Με στόχο τα προημιτελικά της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μιράγες

Madrid Open: Με στόχο τα προημιτελικά της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μιράγες

Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Mutua Madrid Open βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και για να το κάνει αυτό το βήμα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγες.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο θα κλείσει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας στο ATP 1000 τουρνουά της Μαδρίτης, μιας και είναι η 5η και τελευταία κατά χρονολογική σειρά του Manolo Santana Stadium.

Αναμένεται, λοιπόν, να ξεκινήσει λίγο μετά τις 23:00 (ώρα Ελλάδος), ακριβώς μετά τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Αυτή θα είναι η 1η φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στο κορτ, και μέχρι τώρα και οι δύο παίζουν αρκετά καλό τένις στη Μαδρίτη, ενώ ένα έξτρα κίνητρο για τον No. 5 του κόσμου αποτελεί και η υπεράσπιση των 360 βαθμών, καθώς πέρσι είχε φτάσει μέχρι τους “4”.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας προέρχεται από τη χθεσινή απαιτητική πρόκριση επί τους Σεμπάστιαν Μπαέζ, με 7-5, 3-6, 6-3, μετά από δύο ώρες και 13 λεπτά αγώνα, ενώ ο No. 42 του κόσμου κέρδισε τον Ρόμαν Σαφιούλιν με 6-3, 3-6, 6-3, για να βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις