fbpx

Madrid Open: Για την πρόκριση στα ημιτελικά η Σάκκαρη κόντρα στην Μπέγκου

Madrid Open: Για την πρόκριση στα ημιτελικά η Σάκκαρη κόντρα στην Μπέγκου

Έτοιμη για την 4η διαδοχική της νίκη, και τη μεγάλη πρόκριση στον ημιτελικό του Mutua Madrid Open είναι η Μαρία Σάκκαρη, που για να φτάσει εκεί θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Η αναμέτρηση αυτή είναι η 4η κατά χρονολογική σειρά στο Manolo Santana Stadium, και αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD.

Αυτή θα είναι η 1η φορά που οι δύο τενίστριες θα συναντηθούν στο χώμα, ενώ γενικά έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, με την 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια να προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Η πρώτη τους συνάντηση στο κορτ ήταν το 2016, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Miami Open, με την 32χρονη (πλέον) Ρουμάνα να κερδίζει με 6-1, 6-3 και να προκρίνεται. Μετέπειτα, αγωνίστηκαν στο Korea Open το 2018, με την Μαρία να παίρνει τη ρεβάνς στα τρία σετ, 6-3, 4-6, 6-4, και να περνά στα ημιτελικά.

Τελευταία φορά που αντιμετώπισε η μία την άλλη ήταν στο περσινό (2022) Open της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, με την No. 9 του κόσμου να επικρατεί και πάλι στα τρία σετ, 6-4, 6-7, 6-4, και να προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε, η Μαρία προέρχεται από την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της φορμαρισμένης και “γηπεδούχου”, Πάουλα Μπαντόσα, με 6-4, 6-4, μέσα σε 88 αγωνιστικά λεπτά, ενώ η No. 35 της WTA κατάταξης κατάφερε να προκριθεί σε βάρος της Λιούντμιλα Σαμσόνοβα με 6-4, 6-4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις