fbpx

Madrid Open: Το βράδυ της Δευτέρας (1/5) κόντρα στον Μπαέζ ο Τσιτσιπάς

Madrid Open: Το βράδυ της Δευτέρας (1/5) κόντρα στον Μπαέζ ο Τσιτσιπάς

Με στόχο την δεύτερη διαδοχική νίκη και την πρόκριση στους “16” του Mutua Madrid Open θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπαέζ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απόψε Δευτέρα (1/5).

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), μιας και είναι η 4η κατά χρονολογική σειρά που θα διεξαχθεί στο Manolo Santana Stadium, ακριβώς μετά από αυτήν της Μαρίας Σάκκαρη, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας προέρχεται από τη νικηφόρα πρεμιέρα του στην ATP 1000 διοργάνωση, μιας και επικράτησε με ολική ανατροπή του αξιόμαχου και καλού του φίλου, Ντόμινικ Τιμ, 3-6, 6-1, 7-6(5), μετά από δύο ώρες και 19 λεπτά παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο κατά δύο χρόνια μικρότερός του Αργεντινός, επίσης είχε δύσκολο έργο κόντρα στον Μάρκος Ζιρόν, τον οποίο κέρδισε με 3-6, 6-3, 6-4, ενώ έχει αποκλειστεί και από τον 1ο γύρο των διπλών, έχοντας για παρτενέρ του τον Τζέισον Κούμπλερ.

Αυτή θα είναι η μόλις δεύτερη συνάντησή τους στο κορτ, με τον No. 5 του κόσμου να έχει επικρατήσει στην πρώτη του Μπαέζ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του περσινού (2022) Australian Open.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις