fbpx

Madrid Open, Σάκκαρη: «Σημαντικό ότι βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω στο ματς»

Madrid Open, Σάκκαρη: «Σημαντικό ότι βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω στο ματς»

Νίκη με ανατροπή για τη Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ρεμπέκα Μασαρόβα με 3-6, 6-3, 6-3, με την οποία πήρε την πρόκριση για τις “16” του Mutua Madrid Open, κάνοντας παράλληλα και το 2/2 στην WTA 1000 διοργάνωση.

Στις on court δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα, στο που κρίθηκε το αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για την προσεχώς αντίπαλή της, την Πάουλα Μπαντόσα.

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τον τρόπο που έπαιξα, ήταν καθαρά επιβίωση” είπε η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια και πρόσθεσε: “Το σημαντικό είναι ότι βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω στο ματς, όμως πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου για τα επόμενο παιχνίδι.

Δεν θα είναι αρκετό ότι έκανα σήμερα για να κερδίσω στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο στην προπόνηση θα δουλέψω πάνω σε αυτό, και θα προσπαθήσω να ανακτήσω το παιχνίδι μου».

Σχετικά με την Πάουλα Μπαντόσα, είπε: «Είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Παίζει στην έδρα της και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Έχει κίνητρο και αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζεις σε τουρνουά στη χώρα σου. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι όλο και πιο δύσκολα, οπότε περιμένω έναν σκληρό αγώνα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις