fbpx

Τόνι Ναδάλ: «Ο Ράφα θα αγωνιστεί στο Roland Garros»

Τόνι Ναδάλ: «Ο Ράφα θα αγωνιστεί στο Roland Garros»

Έγκαιρα έτοιμος θεωρεί ότι θα είναι Ράφαελ Ναδάλ για το γαλλικό όπεν ο θείος και πρώην προπονητής του, Τόνι Ναδάλ.

 Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων δεν έχει αγωνιστεί φέτος στο ATP Tour μετά την ήττα του στο δεύτερο γύρο του αυστραλιανού όπεν από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ τον Ιανουάριο. Η αρχική εκτίμηση για την επιστροφή του από τραυματισμό ήταν οι 6 με 8 εβδομάδες ωστόσο ο Ισπανός έχει μείνει πολύ περισσότερο εκτός δράσης απουσιάζοντας από το Μόντε Κάρλο, τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη.

 Ο Τόνι Ναδάλ πιστεύει ότι ο ανιψιός του θα είναι έτοιμος για το δεύτερο χρονικά Grand Slam της σεζόν και αναφέρει ότι μπορεί να πάρει μέρος στο Italian Open που αρχίζει στις 8 Μαϊου. «Θα ήθελε να πάρει μέρος και τώρα αλλά είναι πολύ μικρό το περιθώριο για να συμβεί αυτό», είπε στο Radio Marca. «Θα αγωνιστεί στο Παρίσι αν και ο τρόπος που προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες και τα όσα μπορεί να κάνει στη Ρώμη θα είναι σημαντικά για να αξιολογήσει τις φιλοδοξίες του εκεί».

Για την συνέχεια ο 62χρονος Τόνι Ναδάλ φρόντισε να καθησυχάσει τις ανησυχίες των οπαδών του Ράφα. «Δεν σκέφτεται να αποσυρθεί, απλά θέλει να ανακάμψει καλά και να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός επειδή είναι παθιασμένος με αυτό το άθλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις