fbpx

Madrid Open: Το βράδυ του Σαββάτου (29/4) κόντρα στην Μασάροβα η Σάκκαρη

Madrid Open: Το βράδυ του Σαββάτου (29/4) κόντρα στην Μασάροβα η Σάκκαρη

Έτοιμη για την 2η δοκιμασία της στο Mutua Madrid Open είναι η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την Ρεμπέκα Μασάροβα στο πλαίσιο του 3ου γύρου της WTA 1000 διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση των δύο τενιστριών αναμένεται να κλείσει το σημερινό πρόγραμμα της Μαδρίτης, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, μιας και είναι το 5ο χρονικά παιχνίδι του Manolo Santana Stadium, ακριβώς μετά την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάκκαρη και Μασάροβα υπολογίζεται να ξεκινήσει γύρω στις 23:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD, με αυτή να είναι η πρώτη on court συνάντησή τους.

Θυμίζουμε, πως η 23χρονη Ισπανίδα απέκλεισε την Ντόνα Βέκιτς στον 2ο γύρο, νικώντας την με 6-1, 7-6(5), μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα, ενώ αναμένεται να καταρρίψει το career high της στην παγκόσμια κατάταξη και να πατήσει στο Top-70.

Από την άλλη, η No. 9 του κόσμου επικράτησε της Αράντσκα Ρους στην πρεμιέρα της με 6-4, 6-4, έπειτα από μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα, επιστέφοντας στις καλές εμφανίσεις μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ στόχος της είναι να καλύψει πλήρως τους 65 βαθμούς που έχει να υπερασπιστεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις