fbpx

Madrid Open: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας του Τσιτσιπά κόντρα στον Τιμ

Madrid Open: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας του Τσιτσιπά κόντρα στον Τιμ

Σήμερα Σάββατο (29/4) θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του προσπάθειες στο Mutua Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 2ου γύρου τον Ντόμινικ Τιμ, στο 4ο χρονικά παιχνίδι του Manolo Santana Stadium, περίπου στις 21:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Ο 29χρονος Αυστριακός, για να βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου και να διεκδικήσει την είσοδό τους στους “16” της ATP 1000 διοργάνωσης στη Μαδρίτη, έπρεπε να ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο του Κάιλ Έντμουντ με 6-4, 6-1, μέσα σε 82 αγωνιστικά λεπτά, την Πέμπτη (27/4).

Αυτή θα είναι η 9η φορά που ο No. 5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στο κορτ τον Τιμ, και η παράδοση δεν είναι με το μέρος του Στέφανου.

Ο No. 93 της παγκόσμιας κατάταξης μετρά 5 νίκες στις 9 αναμετρήσεις του, με την τελευταία συνάντησή τους να είναι το 2020, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των ATP Finals στη Μεγάλη Βρετανία. Από τα 9 παιχνίδια που έχουν παίξει, τα δύο ήταν σε χώμα, και εκεί αμφότεροι μετρούν από μία νίκη.

Θυμίζουμε επίσης, πως χθες ο Στέφανος μπήκε στο κορτ για τα διπλά της διοργάνωσης, έχοντας για παρτενέρ του για 3η διαδοχική χρονιά τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε δύσκολα από τους No. 4 του ταμπλό, Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Μασέλο Αρεβάλο, 7-6(7), 7-5, και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις