fbpx

Madrid Open: Το απόγευμα της Παρασκευής η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά στα διπλά (pic)

Madrid Open: Το απόγευμα της Παρασκευής η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά στα διπλά (pic)

Σήμερα Παρασκευή (28/4) θα μπουν στο χωμάτινο Court 7 της Μαδρίτης οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, για να πραγματοποιήσουν την αγωνιστική τους πρεμιέρα στα διπλά του Madrid Open.

Το ελληνικό δίδυμο, που θα συνεργαστεί για 3η διαδοχική φορά στην ATP 1000 διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τους Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Μασέλο Αρεβάλοαπό τους οποίους και ηττήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου γύρου στα διπλά του Μόντε Κάρλο

Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 18:00-19:00 το απόγευμα περίπου (ώρα Ελλάδος), καθώς είναι το 5ο κατά χρονολογική σειρά στο Court 7. Πριν από το διπλό των «TsitsiBros» ακολουθούν ένα ματς μονού και 3 ματς διπλού.

Αν και εφόσον καταφέρουν και ξεπεράσουν το δίδυμο από Ολλανδία και Ελ Σαλβαδόρ, τα αδέρφια Τσιτσιπά θα κληθούν να κερδίσουν μετέπειτα είτε τους Κάμερον Νόρι και Τόμι Πολ, είτε τους Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο, που θα αναμετρηθούν σήμερα το μεσημέρι.

Θυμίζουμε πως Στέφανος και Πέτρος δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να πάρουν την πρόκριση για τον 2ο γύρο της Ισπανικής διοργάνωσης στα διπλά. Ο No. 5 του κόσμου όμως έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά το 2019, έχοντας για παρτενέρ του τον Γουέσλι Κούλχοφ, το 2019.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις