fbpx

Madrid Open: Πέρασε το εμπόδιο του Ρουουσουβουόρι ο Αλκαράθ (vid)

Madrid Open: Πέρασε το εμπόδιο του Ρουουσουβουόρι ο Αλκαράθ (vid)

Παρών στον τρίτο γύρο του Madrid Open θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ μετά τη νίκη με 2-6 6-4 6-2 επί του Έμιλ Ρουουσουβουόρι.

Ο κάτοχος του τίτλου χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη απέναντι στον Φινλανδό ο οποίος πήρε με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο σετ ωστόσο ο Αλκαράθ ανέβαζε το επίπεδό του στην εξέλιξη του ματς φτάνοντας στη νίκη απέναντι στον νούμερο 41 κόσμου σε δύο ώρες και 16 λεπτά.

Με τη νίκη αυτή ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ καθώς ο Βούλγαρος επικράτησε του Γάλλου Γκρεγκουάρ Μπαρέρ με 7-6(6) 7-6(2). «Ήταν πραγματικά σκληρά», είπε μετά το ματς ο Αλκαράθ. «Ένα από τα break point που είχε στο 3-2 του δεύτερου σετ ήταν σαν match point για εκείνον και χαίρομαι που κατάφερα να σώσω αυτό το game και να επιστρέψω. Ήταν πολύ σκληρό το ματς. Ο Έμιλ έπαιξε απίστευτα και χαίρομαι που πήρα την πρόκριση».

Όσο για το ποιο ήταν το καθοριστικό σημείο που έφερε τη νίκη ο Αλκαράθ είπε: «Το service game μου στο 3-3 του δεύτερου σετ, εκεί σκέφτηκα ότι ήταν η ευκαιρία μου, η στιγμή μου, προσπάθησα να την αξιοποιήσω. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, τα έδωσα όλα. Θα έλεγα ότι είχα καλή συμπεριφορά σε όλο το ματς και κατάφερα να επιστρέψω».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις