fbpx

Κάρλος Αλκαράθ: «Πιστεύω ότι μπορώ να νικήσω τον Ναδάλ στο Roland Garros»

Κάρλος Αλκαράθ: «Πιστεύω ότι μπορώ να νικήσω τον Ναδάλ στο Roland Garros»

Ο Κάρλος Αλκαράθ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη στην περίπτωση που αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του στο χώμα του γαλλικού όπεν.

Ο Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό που υπέστη στο αυστραλιανό όπεν τον Ιανουάριο και παραμένει απών από τη δράση και από το όπεν της Μαδρίτης. Ο ίδιος ωστόσο μπορεί να επιστρέψει στο Roland Garros, ένα τουρνουά που έχει αναδειχθεί πρωταθλητής 14 φορές.

Αντίθετα, ο Αλκαράθ έχει μία ακόμα αξιόλογη χρονιά έχοντας ήδη πάρει τον τίτλο σε Μπουένος Άιρες, Ίντιαν Ουέλς και Βαρκελώνη ενώ παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να…μετρηθεί απέναντι στον κάτοχο 22 τίτλων Grand Slam στο Παρίσι. «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να παίξω απέναντι στους κορυφαίους και ο Ναδάλ είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», είπε στη Marca.

 «Το τουρνουά του είναι το Roland Garros, έχει τους περισσότερους τίτλους και είναι το πιο συμβολικό τουρνουά για εκείνον. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω εκεί, να μετρηθώ απέναντί του και να δω τι θα συμβεί. Πιστεύω ότι μπορώ να τον νικήσω αν και ο Ράφα έχει ζήσει…χίλιες ζωές εκεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις