fbpx

Στα ημιτελικά του διπλού της Σαρδηνίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Στα ημιτελικά του διπλού της Σαρδηνίας τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σαρδηνίας πήραν οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης στα διπλά, το οποίο και διεξάγεται τις ημέρες 25-30/4.

Τα αδέρφια Σακελλαρίδη επικράτησαν των Ιταλών Μπιάτζιο Γκραματικοπόλο και Λεονάρντο Μαλιαρόλι με 6-3, 7-6(4), μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, και αύριο θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Στους “4” στο 25αρι τουρνουά της γειτονικής μας χώρας, το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει είτε τους Ιταλούς Λεονάρντο Κατάνι και Τομάσο Κομπανιούτσι, είτε τους Πορτογάλους, αλλά και No. 2 του ταμπλό, Ζεμ Φαρία και Ενρίκε Ρότσα.

Αναφορικά με τα μονά της διοργάνωσης, ο Στέφανος αποκλείστηκε χθες Τετάρτη (26/4) από τον Λορένζο Ροτόλι με ανατροπή στα σετ (3-6, 7-6(6), 7-6(2), και μάλιστα μετά από 2 tie-break, σε αγώνα που διήρκησε συνολικά 3(!) ώρες και 51 λεπτά.

Θυμίζουμε επίσης, πως στα προκριματικά αποκλείστηκαν από τον 1ο γύρο οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς, από τους Τζιανίκολα Μισάσι (Ιταλία) και Αλεξάντερ Όρλοφ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις