fbpx

Παύλου-Στογιάνοβα 2-1: Δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά της Σερβίας

Παύλου-Στογιάνοβα 2-1: Δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά της Σερβίας

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 25-30/4.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε δύσκολα της Γιάνα Στογιάνοβα με 6-0, 6-7(4), 6-3, μετά από δύο ώρες και 5 λεπτά αγώνα, και αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τελική 4αδα απέναντι στην No. 3 του ταμπλό, την Εβιαλίνα Λάσκεβιτς.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η Παύλου ήταν καταιγιστική στο 1ο σετ, το οποίο και κατέκτησε δίχως να χάσει game(!), όμως στο 2ο η 18χρονη τενίστρια από τη Βουλγαρία έβγαλε αντίδραση και ξεκίνησε με 4/4 κερδισμένα games, δείχνοντας πως θέλει να πάει το ματς στο decider (4-0).

Άμεσα απάντησε η Ελληνίδα, που έσβησε όλα τα break και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προσπεράσει στο 9ο game (5-4), όμως με νέο break στο 11ο game η Στογιάνοβα προσπέρασε ξανά (6-5).

Παρόλα αυτά όμως, έχασε την ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη, μιας και δέχθηκε νέο break από τη Δήμητρα, και έτσι οι δύο τενίστριες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie-break (6-6). Εκεί, μετά από 14μιση λεπτά βγήκε νικήτρια η Βουλγάρα, με επιμέρους σκορ 7-4, για να οδηγήσει το ματς σε 3ο και τελευταίο σετ (7-6(4).

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα δύο games, καθώς αμφότερες ξεκίνησαν με break (1-1). Στο 3ο game η Παύλου ξανά έσπασε το σερβίς της αντίπαλής της (2-1), ενώ στη συνέχεια πήρε με δυσκολία το service game, για να αυξήσει τη διαφορά (3-1).

Η απόσταση παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 8ο game (5-3), και στο 9ο και τελευταίο η No. 5 του ταμπλό έφτασε τα 9(!) συνολικά break στο παιχνίδι, για να πετύχει μία μεγάλη νίκη στη διοργάνωση (6-3).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις