fbpx

Παύλου-Μπόζοβιτς 2-0: Πρόκριση στους “16” της Σερβίας

Παύλου-Μπόζοβιτς 2-0: Πρόκριση στους “16” της Σερβίας

Την πρόκριση για τη φάση των “16” στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 25-30/4.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Γιάνα Μπόζοβιτς με 7-6(6), 6-3, μέσα σε μία ώρα και 35 λεπτά παιχνιδιού, και εξασφάλισε την παρουσία της στον επόμενο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Στο 1ο σετ, με break ξεκίνησε η Παύλου, που στη συνέχεια υπερασπίστηκε άψογα το σερβίς της και πήρε από νωρίς προβάδισμα (2-0).

Άμεσα απάντησε η Μπόζοβιτς, σβήνοντας μάλιστα στο 4o game το break (2-2), όμως η Ελληνίδα με νέο σερί κατάφερε να “απομακρυνθεί” ξανά από την αντίπαλή της, προσθέτοντας δύο νέα break στο ενεργητικό της (5-2).

Ξανά η 24χρονη τενίστρια από τη Σερβία βρήκε τον τρόπο να μπει στη διεκδίκηση του σετ, σβήνοντας για μία ακόμα φορά όλα τα break της Δήμητρας, ενώ εξασφάλισε (στη χειρότερη) και το tie-break, κρατώντας την Ελληνίδα στους δύο πόντους στο 11ο game (6-5).

Στο τελευταίο game η Παύλου δε χαρίστηκε, και έστειλε το παιχνίδι στο tie-break (6-6), όπου μετά από 12μιση λεπτά κατάφερε να κερδίσει με επιμέρους σκορ 8-6, για να βάλει τα θεμέλια της νίκης (7-6(6).

Στο 2ο μέρος της αναμέτρησης, μπορεί η No. 5 του ταμπλό να ξεκίνησε εκ νέου άψογα στο κορτ, με love game στην αρχή (40-0), αλλά και νέο break στο 2ο game (2-0), όμως η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα στην εξέλιξη του παιχνδιού.

Με 6 διαδοχικά break (3 για κάθε πλευρά), η απόσταση των δύο παρέμεινε ισχνή μέχρι το 8ο game (5-3), όμως μετά από ώρα η Παύλου κατάφερε να σερβίρει με επιτυχία για τη νίκη, μετά από ένα μεγάλο hold, και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση στο 15αρι της Σερβίας (6-3).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις