fbpx

Madrid Open: Πρεμιέρα κόντρα στον Τιμ ο Τσιτσιπάς (vid)

Madrid Open: Πρεμιέρα κόντρα στον Τιμ ο Τσιτσιπάς (vid)

Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της ATP 1000 διοργάνωσης, μιας και είχε bye πρόκριση στη φάση των “128”.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ, που επικράτησε νωρίτερα του Κάιλ Έντμουντ με 6-4, 6-1, μέσα σε 82 αγωνιστικά λεπτά.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο (29/4), με την ώρα και το στάδιο να μην έχουν οριστεί προς το παρόν.

Αυτή θα είναι η 9η φορά που ο No. 5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στο κορτ τον 29χρονο Αυστριακό, και η παράδοση δεν είναι με το μέρος του Στέφανου.

Ο Τιμ μετρά 5 νίκες στις 9 αναμετρήσεις του, με την τελευταία συνάντησή τους να είναι το 2020, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των ATP Finals στη Μεγάλη Βρετανία. Από τα 9 παιχνίδια που έχουν παίξει, τα δύο ήταν σε χώμα, και εκεί αμφότεροι μετρούν από μία νίκη.

Παράλληλα με τα μονά, ο Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει και στα διπλά της Μαδρίτης, και έτσι θα μπει στο κορτ νωρίτερα από το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή (28/4) θα συνεργαστεί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, για να αντιμετωπίσουν τους Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Μασέλο Αρεβάλοαπό τους οποίους και ηττήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου γύρου στα διπλά του Μόντε Κάρλο.

Στις μέχρι σήμερα παρουσίες τους στα διπλά της διοργάνωσης, τα αδέρφια Τσιτσιπά δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Μόνο ο Στέφανος είχε κάνει αξιόλογη πορεία στην πρώτη του συμμετοχή στα διπλά της διοργάνωσης το 2019, έχοντας για παρτενέρ του τον έμπειρο διπλίστα, Γουέσλι Κούλχοφ. Το ζευγάρι των Τσιτσιπά και Κούλχοφ είχαν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις