fbpx

Τόνι Ναδάλ: «Κοντά στην επιστροφή ο Ράφα»

Τόνι Ναδάλ: «Κοντά στην επιστροφή ο Ράφα»

Ο Ράφαελ Ναδάλ πλησιάζει στην στιγμή της επιστροφής σύμφωνα με τον θείο του, τον Τόνι, ενόψει γαλλικού όπεν.

Ο Ισπανός είναι απών από τον Ιανουάριο όταν ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού όπεν από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ. Η αρχική εκτίμηση ανέφερε ότι θα επιστρέψει σε 6 με 8 εβδομάδες ωστόσο λείπει πολύ περισσότερο και πλέον αναγκάζεται να χάνει και τουρνουά στο χώμα.

Μιλώντας στο RTVE στη Μαδρίτη, ο Τόνι Ναδάλ είπε: «Ο Ράφαελ ανακάμπτει, πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να αγωνιστεί και πάλι αλλά σε αυτό το τουρνουά, της Μαδρίτης, δεν μπορούσε να είναι εδώ. Είναι ένα από τα τουρνουά που ενθουσιάζεται περισσότερο με την προοπτική να παίξει αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για την επόμενη χρονιά. Προφανώς δεν θα φτάσει στο Roland Garros με καλή προετοιμασία, δεν χρειάζεται να έχουμε ψευδαισθήσεις».

«Από τις 10 Ιανουαρίου δεν έχει αγωνιστεί και έχει περάσει καιρός. Πριν την Αυστραλία επίσης δεν είχε δώσει πολλά ματς αλλά έχει την ικανότητα να βρίσκει άμεσα ρυθμό σε Grand Slam και πολλά θα εξαρτηθούν και από το ταμπλό. Το έχω πει πολλές φορές, ο Ναδάλ τη δεύτερη εβδομάδα ενός Grand Slam είναι το φαβορί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις