fbpx

Madrid Open: Πρεμιέρα την Πέμπτη (27/4) για τη Σάκκαρη κόντρα στην Ρους

Madrid Open: Πρεμιέρα την Πέμπτη (27/4) για τη Σάκκαρη κόντρα στην Ρους

Μία μέρα πριν την αγωνιστική της πρεμιέρα στο Mutua Madrid Open βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά της διοργάνωσης, Αράντσκα Ρους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη (27/4) στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ζωντανά από το Novasports 6HD.

Η 32χρονη Ολλανδή τενίστρια, που επικράτησε πριν λίγες ώρες της Αμερικανίδας Αμάντα Ανισίμοβα με 7-5, 6-2, μέσα σε μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα, θα βρεθεί για 5η φορά στο δρόμο της No. 9 του κόσμου, με τη Σάκκαρη να μετράει μόνο νίκες απέναντί της.

Παράλληλα, η 27χρονη Ελληνίδα θα ψάξει τη νίκη και για να αναπτερώσει το ηθικό της, καθώς προέρχεται από τη σύντομη παρουσία της στην Στουτγκάρδη, όπου και αποκλείστηκε πρόωρα από την Καρολίνα Πλίσκοβα, για το Porsche Tennis Grand Prix.

Κίνητρο αποτελεί επίσης και η υπεράσπιση των 65 βαθμών που έχει να καλύψει η Μαρία, καθώς πέρσι ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στη Μαδρίτη με συγκομιδή μίας νίκης και μίας ήττας. Κατάφερε να επικρατήσει στους “64” της Μάντισον Κις με 6-7, 6-3, 6-4, όμως αποκλείστηκε στη συνέχεια από την Ντάρια Κασάτκινα με 6-3, 3-6, 6-1.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως η νικήτρια της αυριανής αναμέτρησης θα βρει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του αγώνα Ντόνα Βέκτις-Ρεμπέκα Μασάροβα, που είναι προγραμματισμένος για μετά τον αγώνα της Σάκκαρη (14:00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις