fbpx

Στους “16” της Σαρδηνίας ο Σακελλαρίδης μετά από εγκατάλειψη του No. 1 του ταμπλό

Στους “16” της Σαρδηνίας ο Σακελλαρίδης μετά από εγκατάλειψη του No. 1 του ταμπλό

Πέρασε στους “16” στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στη Σαρδηνία το διάστημα 25-30/4.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να προκριθεί επί του No. 1 του ταμπλό, Αλεξέι Βατούτιν καθώς μόλις στο 7ο game του 1ου σετ, με το σκορ 4-3 υπέρ του Σακελλαρίδη, ο Ρώσος ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην αναμέτρηση, λόγω τραυματισμού.

Έτσι, ο Σακελλαρίδης θα περάσει στο επόμενο γύρο της διοργάνωσης στη γειτονική μας χώρα, για να διεκδικήσει την είσοδό του στα προημιτελικά κόντρα στον 21χρονο Ιταλό, αλλά και No. 571 της ATP κατάταξης, Λορένζο Ροτόλι.

Παράλληλα, ο No. 592 της παγκόσμιας κατάταξης αγωνίζεται σήμερα και στα διπλά του τουρνουά της γειτονικής μας χώρας, έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του, Δημήτρη Σακελλαρίδη.

Το Ελληνικό δίδυμο αντιμετωπίζει τους No3 του ταμπλό, Τσαρλς Μπρουμ (Αγγλία) και Τζιοβάνι Οραντίνι (Ιταλία), και πάλι με στόχο τα προημιτελικά.

Θυμίζουμε επίσης, πως στα προκριματικά στο 25αρι της Σαρδηνίας, αποκλείστηκαν από τον 1ο γύρο οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς, από τους Τζιανίκολα Μισάσι (Ιταλία) και Αλεξάντερ Όρλοφ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις