fbpx

Madrid Open: Θα παίξουν στα διπλά της Μαδρίτης τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic)

Madrid Open: Θα παίξουν στα διπλά της Μαδρίτης τα αδέρφια Τσιτσιπά (pic)

Το παρών για μία ακόμα χρονιά στα διπλά του Madrid Open θα δώσουν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα συνεργαστούν για 3η διαδοχική φορά στην Ισπανική διοργάνωση, και η αποστολή τους εξ΄ αρχής είναι αρκετά δύσκολη.

Συγκεκριμένα, το Ελληνικό δίδυμο θα συναντήσει στον 1ο γύρο του ATP 1000 τουρνουά της Μαδρίτης τους Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Μασέλο Αρεβάλο, από τους οποίους και ηττήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου γύρου στα διπλά του Μόντε Κάρλο. Η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να διεξαχθεί είτε αύριο Τετάρτη 26/4, είτε μεθαύριο Πέμπτη 27/4.

Εφόσον καταφέρουν και ξεπεράσουν το δίδυμο από Ολλανδία και Ελ Σαλβαδόρ, οι «TsitsiBros» θα κληθούν να κερδίσουν μετέπειτα είτε τους Κάμερον Νόρι και Τόμι Πολ, είτε τους Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο.

Στις μέχρι σήμερα παρουσίες τους στα διπλά της διοργάνωσης, τα αδέρφια Τσιτσιπά δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον 2ο γύρο. Μόνο ο Στέφανος είχε κάνει αξιόλογη πορεία στην πρώτη του συμμετοχή στα διπλά της Μαδρίτης το 2019, έχοντας για παρτενέρ του τον έμπειρο διπλίστα, Γουέσλι Κούλχοφ.

Το δίδυμο Τσιτσιπάς/Κούλχοφ είχε φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές προκρίσεις κόντρα σε δυναμικά ζευγάρια του ταμπλό. Στους “4” ηττήθηκαν από τους Ζαν Ζουλιάν Ροζέρ και Χόρια Τεκάου στο super tie-break.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις