fbpx

Madrid Open: Πρεμιέρα το Σάββατο (29/4) για τον Τσιτσιπά στη Μαδρίτη (pics)

Madrid Open: Πρεμιέρα το Σάββατο (29/4) για τον Τσιτσιπά στη Μαδρίτη (pics)

Αντίστροφα μετρά για την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα μπει στο κορτ το Σάββατο (29/4) στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης, μιας και έχει bye στον πρώτο, και θα βρει απέναντί του είτε τον τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ, είτε τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, που θα κοντραριστούν την Πέμπτη (27/4).

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας δεν έχει ιδιαίτερα εύκολο μονοπάτι προς τον τελικό της Μαδρίτης, καθώς βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ωστόσο απέφυγε και πάλι τον πρωταθλητή του Barcelona Open, Κάρλος Αλκαράθ.

Μετά τον 2ο γύρο, εφόσον ο No. 5 του κόσμου προκριθεί, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπαέζ, ενώ στους “16” πολλές αξιώσεις να βρεθούν εκεί είναι τόσο ο Αμερικανός Τόμι Πολ, όσο και ο Βρετανός Ντάνιελλ Έβανς.

Από εκεί και πέρα, στα προημιτελικά αρχίζουν τα πιο δύσκολα για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσει είτε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο, ενώ στα ημιτελικά όπως προαναφέραμε η λογική λέει πως θα τον περιμένει ο Μεντβέντεφ.

Όσον αφορά τα διπλά της ATP 1000 διοργάνωσης στην Ισπανία, ο Στέφανος θα συνεργαστεί με τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά, και στον 1ο γύρο θα παίξουν κόντρα στους Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Μασέλο Αρεβάλο, από τους οποίους και ηττήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου γύρου στα διπλά του Μόντε Κάρλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις