fbpx

Morelos Open: Πρωταθλητής στα διπλά του Μεξικάνικου Challenger ο Περβολαράκης (vid)

Morelos Open: Πρωταθλητής στα διπλά του Μεξικάνικου Challenger ο Περβολαράκης (vid)

Τον τίτλο στα διπλά του Μεξικάνικου Challenger με την επωνυμία «Morelos Open» κατέκτησαν οι Μιχάλης Περβολαράκης και Σκάντερ Μανσούρι.

Το ελληνοτυνησιακό δίδυμο επικράτησε στον τελικό των Μπένζαμιν Λοκ (Ζιμπάμπουε) και Ρούμπιν Στέιθαμ (Αυστραλία) με 6-4, 6-4, μέσα σε μία ώρα και 17 λεπτά παιχνιδιού, και έφτασε στην κορυφή του hardcourt τουρνουά.

Αυτός μάλιστα είναι και ο 3ος τίτλος Challenger για τον 26χρονο Έλληνα τενίστα, που έχει αγωνιστεί συνολικά στην καριέρα του σε 6 τελικούς, ενώ είναι και η 2η διαδοχική παρουσία του σε τελικό, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Ο No. 683 της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό και να πιάνει τις επιδόσεις που ο ίδιος επιθυμεί, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από την Αυστραλία.

Για να φτάσουν μέχρι τον τελικό, Περβολαράκης και Μανσούρι είχαν νικήσει στον 1ο γύρο το Βρετανικό δίδυμο, Τζέι Κλαρκ και Ζόσουα Πάρις με 6-3, 4-6, 10-6, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν των Άλεξ Λόουσον (ΗΠΑ) και Ντένις Γιεβσεγιέφ (Καζακστάν) με 6-2, 6-2. Στα ημιτελικά πέραν άνευ αγώνα, λόγω του walkover των αντιπάλων τους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις