fbpx

Barcelona Open: Η ώρα και το κανάλι του τελικού ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Αλκαράθ

Barcelona Open: Η ώρα και το κανάλι του τελικού ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Αλκαράθ

Έτοιμος για την τρίτη και… φαρμακερή ευκαιρία του να κατακτήσει το Barcelona Open είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει σήμερα Κυριακή 23/4 τον Κάρλος Αλκαράθ, στον τελικό της ATP 500 χωμάτινης διοργάνωσης στη Βαρκελώνη.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Rafa Pista Nadal στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά από τo COSMOTESPORTS 6HD.

Αυτή θα είναι η 3η παρουσία του 24χρονου Έλληνα τενίστα στον τελικό της διοργάνωσης, μετρώντας μέχρι στιγμής 2 ήττες από τον Ράφαελ Ναδάλ (2018, 2021), και θα επιδιώξει κόντρα στον No. 2 του κόσμου να σπάσει το ρόδι.

Από την άλλη, η 19χρονος Ισπανός είναι ο κάτοχος του τίτλου, και κίνητρό του φυσικά είναι το back to back μπροστά στο κοινό των συμπατριωτών του, ενώ παράλληλα θα υπερασπιστεί στο έπακρο όλους τους περσινούς βαθμούς.

Αναφορικά με το Η2Η των δύο φιναλίστ, ο Αλκαράθ μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Στέφανο, με την πιο πρόσφατη συνάντησή τους να είναι πέρσι στο πλαίσιο των προημιτελικών της ίδιας διοργάνωσης. Ο Αλκαράθ νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή με 6-4, 5-7, 6-2, μετά από μία πολύωρη “μάχη” στο κορτ.

Την ίδια χρονιά, ο Ισπανός επικράτησε του Τσιτσιπά με 7-5, 6-3 για το ATP Masters στο Μαϊάμι, ενώ την πρώτη φορά που “διασταύρωσαν τα ξίφη τους” ο Κάρλος κέρδισε τον Στέφανο με 6-3, 4-6, 7-6(2), 0-6, 7-6(5), στο πλαίσιο του US Open του 2021.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις