fbpx

Αλκαράθ για Τσιτσιπά: «Έχει ένα από τα καλύτερα forehands στον κόσμο»

Αλκαράθ για Τσιτσιπά: «Έχει ένα από τα καλύτερα forehands στον κόσμο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, για τον τρεις φορές φιναλίστ της διοργάνωσης, Στέφανο Τσιτσιπά, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του τελικού του Barcelona Open, σήμερα Κυριακή 23/4, στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), ζωντανά από την COSMOTESPORT 6HD.

Ο No. 2 του κόσμου, που θα προσπαθήσει για το back to back μπροστά στο κοινό των συμπατριωτών του, αναφέρθηκε στο πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι κόντρα στον 24χρονο Έλληνα τενίστα, αναγνώρισε την παγκόσμια αξία του Στέφανου, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί μαζί του, ακόμα και εκτός των κορτ.

«Ξέρω ότι ο Στέφανος έχει πει πολλές φορές ότι θέλει μία ρεβάνς μαζί μου, και αυτό είναι ωραίο. Και εγώ θέλω πολύ να τον αντιμετωπίσω. Μου αρέσει να παίζω κόντρα στους καλύτερους του κόσμου και ο Στέφανος είναι ένας από αυτούς. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Αύριο θα είναι δύσκολος ο αγώνας, όμως δε φοβάμαι. Στόχος μου είναι η νίκη»

Σχετικά με τις σχέσεις που έχει με τον Τσιτσιπά, είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε σχέσεις εκτός γηπέδου, όπως έχω με κάποιους άλλους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες με τους οποίους έχω καλές σχέσεις, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τα πάω τόσο καλά. Προσωπικά πιστεύω πως ο Στέφανος είναι καλό παιδί τόσο εκτός, όσο και εντός κορτ»

Σχετικά με το πως θα προσεγγίσει τον τελικό, είπε: «Ο Στέφανος έχει ένα από τα καλύτερα forehands στον κόσμο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι του και μπορεί να αλλάζει εύκολα πλευρές. Το backhand είναι μία από τις αδυναμίες του πιστεύω. Οπότε η τακτική μου είναι ξεκάθαρη, θα παίξω κόντρα στο backhand του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις