fbpx

Madrid Open: Δε θα παίξει στη Μαδρίτη ο Τζόκοβιτς (pic)

Madrid Open: Δε θα παίξει στη Μαδρίτη ο Τζόκοβιτς (pic)

Δε θα δώσει το “παρών” στο επερχόμενο Madrid Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 26/4-7-5.

Ο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, που χθες αποκλείστηκε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Srpska Open στη Μπάνια Λούκα από τον Ντούσαν Λάγιοβτις με 6-4, 7-6(6), μετά από 2 ώρες και 25 λεπτά αγώνα, απέσυρε τη συμμετοχή του από το ATP 1000 τουρνουά της Ισπανίας.

Αυτό σημαίνει πως ο 35χρονος Σέρβος θα εστιάσει την προσοχή του στο Roland Garros (28/5-11/6), ώστε να είναι έτοιμος για μία αξιόλογη πορεία, ενώ πίσω από την επιλογή του να αποσυρθεί από τη διοργάνωση της Μαδρίτης ίσως να προκύπτει κάποια ανησυχία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στον αγκώνα.

Μέχρι στιγμής, η χωμάτινη σεζόν δεν κυλάει όπως θα περίμενε ο Νόλε, καθώς τόσο στη Μπάνια Λούκα, όσο και στο Μόντε Κάρλο δεν έφτασε μέχρι εκεί που ήθελε.

Στο Μονακό, θυμίζουμε, αποκλείστηκε από τον Λορένζο Μουζέτι στη φάση των “16”, ενώ πριν από αυτό είχε να αγωνιστεί από το Dubai Tennis Championships, όπου και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις