fbpx

Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Είχα υπομονή και αυτό με οδήγησε στη νίκη» (vid)

Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Είχα υπομονή και αυτό με οδήγησε στη νίκη» (vid)

Απόλυτα ευχαριστημένος με το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά και με τον τρόπο που έπαιξε σήμερα, εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επικράτησε του Άλεξ Ντε Μινόρ με 6-4, 6-2, σε 81 αγωνιστικά λεπτά, και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Barcelona Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα βρεθεί για 3η φορά στα ημιτελικά του ATP 500 χωμάτινου τουρνουά στη Βαρκελώνη, και για να βρεθεί στον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λορένζο Μουζέτι, με τον οποίο μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

«Θα έλεγα ότι τα χτυπήματά μου ήταν δυνατά. Ήμουν σε θέση να ελέγξω τις επιστροφές του αντιπάλου μου, να πάω εκεί που θέλω τα χτυπήματά μου, τόσο με το forehand, όσο και με το backhand. Είχα υπομονή, και ήξερα ότι αν τη διατηρήσω θα είναι ο παράγοντας που θα μου δώσει τη νίκη σήμερα.

Είμαι ικανοποιημένος με τις επιστροφές μου στο παιχνίδι, ειδικά προς το τέλος. Βρέθηκα σε πλεονεκτική θέση για να πιέσω εξ’ αρχής, να ψάξω πόντους από το forehand μου, αλλά και να χρησιμοποιήσω το backhand μου όταν αυτό χρειαζόταν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις