fbpx

Barcelona Open: Το Σάββατο (22/4) κόντρα στον Μουζέτι για την πρόκριση στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Barcelona Open: Το Σάββατο (22/4) κόντρα στον Μουζέτι για την πρόκριση στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Πιο έτοιμος από ποτέ για μια μεγάλη πορεία στη Βαρκελώνη δείχνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αύριο θα παίξει στον 3ο ημιτελικό της καριέρας του στο Barcelona Open κόντρα στον Λορένζο Μουζέτι, με ένα εισιτήριο για τον τελικό της ATP 500 χωμάτινης διοργάνωσης να διακυβεύεται.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον No. 20 του κόσμου αύριο Σάββατο (22/4) στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Pista Rafa Nadal της ημέρας, που θα αρχίσει στις 14:30 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTESPORT 6HD.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα συναντηθούν στο κορτ οι δύο παίκτες, με τον Στέφανο να μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτη φορά αναμετρήθηκαν στο Ακαπούλκο το 2021, με τον Στέφανο να επικρατεί με 6-1, 6-3, και να προκρίνεται στον τελικό της Μεξικάνικης διοργάνωσης.

Την ίδια χρονιά στη Λυόν, ο Τσιτσιπάς νίκησε τον No. 20 της ATP κατάταξης με 4-6, 6-3, 6-0, και πάλι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, ενώ τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε κορτ ήταν πέρσι στο Roland Garros, με τον Έλληνα πρωταθλητή να πραγματοποιεί μία απίθανη ανατροπή, και να κερδίζει με 5-7, 4-6, 6-2, 6-3, 6-2, για να περάσει στη φάση των “64”.

Θυμίζουμε επίσης, πως ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε σήμερα από τα προημιτελικά στα διπλά της διοργάνωσης, έχοντας για παρτενέρ του τον έμπειρο Γάλλο διπλίστα, Νίκολας Μαχούτ.

Το Ελληνογαλλικό δίδυμο είχε επικρατήσει των Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις με 7-6(2), 6-4 στον 1ο γύρο, όμως ηττήθηκαν από τους No. 1 του ταμπλό, Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, με 6-4, 3-6, 10-7.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις