fbpx

Barcelona Open: Στα ημιτελικά με… κόπο οι Αλκαράθ και Έβανς (vid)

Barcelona Open: Στα ημιτελικά με… κόπο οι Αλκαράθ και Έβανς (vid)

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Ντάνιελ Έβανς εξασφάλισαν τα δύο χρονικά τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Barcelona Open, επικρατώντας των Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φόκινα και Φρανσίσκο Σερούνδολο αντιστοίχως. Ο μεν Νο2 στον κόσμο Ισπανός τα κατάφερε με ένα δύσκολο 7-6(5), 6-4, ενώ ο Βρετανός χρειάστηκε ανατροπή για να υπερισχύσει με 2-6, 7-5, 6-3.

Στη μάχη των δύο Ισπανών, το πρώτο σετ βρήκε τον Αλκαράθ δύο φορές να παίρνει προβάδισμα με μπρέικ και τον Φόκινα δύο φορές να απαντά, στη δεύτερη μάλιστα ισοφαρίζοντας σε 5-5. Ακόμη και στη διαδικασία του τάι μπρέικ οι δυο τους πορεύθηκαν χέρι-χέρι στο σκορ, ώσπου ο Αλκαράθ βρήκε το μίνι μπρέικ στον 12ο πόντο για να το κλείσει με 7-5.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλκαράθ προηγήθηκε ξανά με μπρέικ για να δεχθεί και πάλι απάντηση, όμως το δεύτερο μπρέικ του ήρθε στο 10ο γκέιμ, κλείνοντας έτσι άμεσα το ματς με 2-0 σετ.

Στον άλλο προημιτελικό, το πρώτο σετ άρχισε με τρία μπρέικ και τον Σερούνδολο να προηγείται με 2-1. Ο Νο32 στον κόσμο Αργεντινός έσπασε άλλη μία φορά το αντίπαλο σερβίς και έφτασε με άνεση στο 6-2, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στο δεύτερο σετ οι δύο παίκτες έκαναν από ένα μπρέικ από νωρίς και μετά πορεύθηκαν μαζί στο σκορ ως το 12ο γκέιμ. Εκεί, το νέο μπρέικ του Έβανς έκλεισε άμεσα και το σετ με 7-5. Στο τρίτο μέρος ο Νο26 στον κόσμο Έβανς προηγήθηκε με 5-0 και τελικά έκλεισε τη μάχη στο 6-3, σημειώνοντας έτσι την πρώτη φετινή του ανατροπή.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου Κάρλος Αλκαράθ και Ντάνιελ Έβανς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Μουζέτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις