fbpx

Παύλου-Σένιτς 2-0: Πρόκριση στους “8” στο 15αρι της Σερβίας

Παύλου-Σένιτς 2-0: Πρόκριση στους “8” στο 15αρι της Σερβίας

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται το διάστημα 17-23/4.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Νατάλιγια Σένιτς με 6-4, 6-3, μετά από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, και θα συναντήσει την Ελβετή Λέονι Κουνγκ, για μια θέση στην τελική 4αδα της ITF διοργάνωσης.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο 1ο σετ το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι και το 6ο game, με τις δύο πλευρές να έχουν μοιραστεί από 2 break (3-3).

Με love game (40-0) η Παύλου πήρε ξανά προβάδισμα, και εν συνεχεία έσπασε για 3η φορά το σερβίς της Σέρβας, για να απέχει ένα μικρό βήμα για το προβάδισμα νίκης (5-3).

Στο 9ο game και η Σένιτς κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, κάνοντας το 3ο προσωπικό της break (5-4), όμως η Δήμητρα έσπασε ξανά το σερβίς της αντιπάλου της, για να κλείσει ιδανική την πρώτη στροφή του αγώνα (6-4).

Στο 2ο μέρος, από τη γραμμή του σερβίς ξεκίνησε η No. 7 του ταμπλό και το έκανε με επιτυχία, ενώ στο 2ο game έκανε ένα ακόμα break, για να διευρύνει τη διαφορά (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε ίδια μέχρι το 6ο game, με τις δύο τενίστριες να προσθέτουν δύο νέα break στο ενεργητικό τους (4-2), ενώ στο αμέσως επόμενο η Παύλου με ένα μεγάλο hold έφτασε ένα βήμα μακριά από τη straight νίκη (5-2).

Σέρβιρε για να μείνει στο ματς η 20χρονη Σέρβα (5-3), όμως στο 9ο game η Ελληνίδα κράτησε την Σένιτς στους δύο πόντους, και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά (6-3).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις