fbpx

Barcelona Open: Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/4) κόντρα στον Ντε Μινόρ ο Τσιτσιπάς – Ακολουθεί το διπλό

Barcelona Open: Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/4) κόντρα στον Ντε Μινόρ ο Τσιτσιπάς – Ακολουθεί το διπλό

Διπλή παρουσία στα προημιτελικά του Barcelona Open θα έχει αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς θα αγωνιστεί τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά της ATP 500 χωμάτινης διοργάνωσης, και καλείται να πάρει διπλό εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει πρώτα τον Άλεξ Ντε Μινόρ, στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας στην Pista Rafa Nadal, με ώρα έναρξης μετά τις 14:30 (ώρα Ελλάδος), ζωντανά από την COSMOTESPORT 6HD.

Ο Στέφανος έχει εξαιρετική παράδοση στα παιχνίδια του κόντρα στον συνομήλικο Αυστραλό αντίπαλό του, μιας και μετρά 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τελευταία τους συνάντηση ήταν πέρσι για το ATP Masters στο Μαϊάμι, όπου ο No. 5 του κόσμου είχε επικρατήσει στα δύο σετ με 6-4, 6-3, για να προκριθεί στους “16”.

Αυτός θα είναι ο 4ος προημιτελικός για τον Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη, ενώ έχει φτάσει και δύο φορές μέχρι τον τελικό (2018, 2021), όπου και τις δύο φορές είχε χάσει από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Μετά τον 2ο κατά χρονική σειρά προημιτελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής θα ξαναμπεί στο κορτ για να παίξει στα διπλά της διοργάνωσης.

Έχοντας για συμπαίκτη του τον Νίκολας Μαχούτ, θα παίξουν κόντρα στο δυσκολότερο εμπόδιο του ταμπλό, τους Γουέσλεϊ Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, με μία θέση στα ημιτελικά να διακυβεύεται.

Στους “16”, το Ελληνογαλλικό δίδυμο είχε επικρατήσει των Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις με 7-6(2), 6-4, ενώ οι No. 1 του ταμπλό επικράτησαν των Μπολέλι και Γκρανολέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις