fbpx

Porsche Tennis Grand Prix: Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη στη Στουτγκάρδη (vid)

Porsche Tennis Grand Prix: Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη στη Στουτγκάρδη (vid)

Δεν κατάφερε να συνδυάσει πρεμιέρα με νίκη η Μαρία Σάκκαρη στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης, μιας και ηττήθηκε από την Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-2, 6-3, μέσα σε 71 αγωνιστικά λεπτά, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της WTA 500 διοργάνωσης στη Γερμανία.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια μένει εκτός συνέχειας από τον 1ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά, ενώ φαινόταν πως δεν μπορούσε να παίξει στα επίπεδα που θα επιθυμούσε, μιας και ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και μία εβδομάδα.

Η No. 9 του κόσμου πλέον βάζει πλώρη για τη Μαδρίτη, μιας και σε μία εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Madrid Open, με στόχο να καλύψει 65 βαθμούς, λόγω του ότι πέρσι είχε φτάσει μέχρι τους “32” της διοργάνωσης.

Το ματς:

Αναφορικά με το παιχνίδι, τα προβλήματα για τη Σάκκαρη ξεκίνησαν μόλις από το εναρκτήριο game, καθώς δέχθηκε break από την 31χρονη Τσέχα, η οποία στη συνέχεια υπερασπίστηκε έστω και δύσκολα το σερβίς της για να πάρει απόσταση ασφαλείας (2-0).

Το σκορ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 4ο game (3-1), καθώς στο αμέσως επόμενο η Τσέχα διεύρυνε κι’ άλλο τη διαφορά με νέο break, ενώ με love game στη συνέχεια “κλείδωσε” την κατάκτηση του πρώτου σετ (5-1).

Μείωσε προσωρινά η Σάκκαρη με το δεύτερο επιτυχημένο service game της (5-2), όμως δεν αποσόβησε την απώλεια του πρώτου σετ, καθώς έμεινε στον έναν πόντο στο 8ο game (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, σέρβιρε πρώτη η No. 9 της παγκόσμιας κατάταξης, και κατάφερε να διατηρήσει το ισχνό της προβάδισμα μέχρι και το 5ο game (3-2).

Στο αμέσως επόμενο με νέο love game η Πλίσκοβα ισοφάρισε ξανά, ενώ στη συνέχεια κυριάρχησε στο χώμα του κεντρικού κορτ της Στουτγκάρδης, καθώς με 3/3 κερδισμένα games, και προσθέτοντας στο ενδιάμεσο 2 νέα break στο ενεργητικό της, ολοκλήρωσε ιδανικά τις προσπάθειές της και προκρίθηκε στους “16” (6-3).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις