fbpx

Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις εδώ και ελπίζω να φτάσω στον τελικό» (vid)

Barcelona Open, Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω το τένις εδώ και ελπίζω να φτάσω στον τελικό» (vid)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη σημερινή του επίδοση εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις on court δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Πέδρο Κατσίν, καθώς συνδύασε μία καλή αγωνιστική παρουσία με νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Barcelona Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-4, 6-2, του No. 69 της παγκόσμιας κατάταξης, και πέρασε στον 3ο γύρο του ATP 500αρι τουρνουά της Βαρκελώνης, στο δρόμο για την υπεράσπιση των 90 βαθμών, μιας και πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

«Σήμερα μπόρεσα να παίξω αρκετά καλό τένις», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε: «Συνέχισα να τα μπερδεύω. Συνέχισα να είμαι πολύ επιθετικός, περισσότερο από όσο έχω συνηθίσει, οπότε η όλη αξιολόγηση είναι θετική. Είμαι χαρούμενος με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα».

«Ήταν ένα από αυτά τα ματς που μπόρεσα να καταλάβω από νωρίς πως πρέπει να παίξω, πως έπρεπε να συμβαδίσω με τον ρυθμό, και μπόρεσα να αντιδράσω άμεσα σε οτιδήποτε έβγαινε στην εξέλιξή του. Αντιδρούσα πολύ θετικά στα χτυπήματα του αντιπάλου μου, και αυτό απέδωσε στο γήπεδο».

«Είναι για μένα πάντα ένα κίνητρο να νικάω σε αυτά τα κορτ. Προφανώς, οι καλές αναμνήσεις είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Είναι οι δύο τελικοί, από τους οποίους οφείλω να κρατήσω τα θετικά, αντί να μένω πολύ στο τι πήγε στραβά και έχασα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Απολαμβάνω το τένις και ελπίζω -γιατί όχι;- να φτάσω στον τελικό, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις