fbpx

Barcelona Open: Κόντρα στον Σαποβάλοφ στους “16” ο Τσιτσιπάς εφόσον προκριθεί

Barcelona Open: Κόντρα στον Σαποβάλοφ στους “16” ο Τσιτσιπάς εφόσον προκριθεί

Πέρασε στους “16” του Barcelona Open ο Ντένις Σαποβάλοφ, καθώς επικράτησε του Ζοζέφ Κόβαλικ με 6-4, 6-3, μετά από μία ώρα και 20 λεπτά αναμέτρησης, και θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Πέδρο Κατσίν.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που εχθές έκανε την πρεμιέρα του στα διπλά με συμπαίκτη του τον έμπειρο Γάλλο διπλίστα, Νίκολας Μαχούτ, θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη (19/4, 17:00), τον No. 69 της παγκόσμιας κατάταξης στο πλαίσιο της πρεμιέρας του και στα μονά της ATP 500 διοργάνωσης στη Βαρκελώνη.

Ο Στέφανος έχει συναντήσει στο κορτ τον Σαποβάλοφ άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, μετρώντας μόλις μία νίκη και τρεις ήττες, ενώ η τελευταία τους αναμέτρηση είναι το 2020, στο ATP Cup στην Αυστραλία. Ο Καναδός είχε επικρατήσει του No. 5 (τώρα) του κόσμου με 7-6(6), 7-6(4).

Παράλληλα, ο Τσιτσιπάς έχει την προσοχή του σήμερα και στον αγώνα μεταξύ των Κούλχοφ/Σκάπσκι και Μπολέλι/Γκρανολέ, καθώς το δίδυμο που θα επικρατήσει θα το βρει στο δρόμο του στους “8” στα διπλά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις