fbpx

Porsche Tennis Grand Prix: Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4) η πρεμιέρα της Σάκκαρη κόντρα στην Πλίσκοβα

Porsche Tennis Grand Prix: Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4) η πρεμιέρα της Σάκκαρη κόντρα στην Πλίσκοβα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τετάρτης του Πάσχα (19/4) θα ανοίξει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Καρολίνα Πλίσκοβα, στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Porsche Tennis Grand Prix που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Στουτγκάρδη.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την No. 17 του κόσμου στη 13:00 μετά το μεσημέρι στο κεντρικό κορτ, με αυτή να είναι η 7η συνάντηση των δύο αθλητριών. Αμφότερες μετρούν από τρεις νίκες, με τις αναμετρήσεις τους να παρουσιάζουν κάθε φορά ενδιαφέρον.

Φέτος, έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη μία φορά στου Ντουμπάι, όπου η 31χρονη Τσέχα επικράτησε εύκολα της No. 9 της WTA κατάταξης, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά η Μαρία πήρε τη ρεβάνς στη Καλιφόρνια για το Indian Wells.

Η νικήτρια της αυριανής αμφίρροπης αναμέτρησης θα βρει στον επόμενο γύρο την Ντόνα Βέκιτς, που έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Εκατερίνα Αλεξάντροβα και περιμένει να μάθει την αντίπαλό της.

Θυμίζουμε, η Σάκκαρη έχει να υπερασπιστεί στη Στουτγκάρδη μόλις έναν βαθμό, καθώς πέρσι στην πρεμιέρα της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις