fbpx

Barcelona Open: Το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά κόντρα στον Κατσίν

Barcelona Open: Το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά κόντρα στον Κατσίν

Πρώτο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Barcelona Open θα είναι ο Πέδρο Κατσίν, αύριο Τετάρτη του Πάσχα (19/4) στις 17:00 το απόγευμα, ζωντανά από την COSMOTESPORTS 6HD.

Ο Κατσίν επικράτησε του Χάις Μπράουερ με 6-3, 7-5 μετά από 78 λεπτά παιχνιδιού, και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης στη Βαρκελώνη.

Ο 28χρονος Αργεντινός πραγματοποίησε μία αρκετά καλή πρεμιέρα κόντρα στον No. 129 της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντάς τον στα δύο σετ, χωρίς να αντιμετωπίσει πολλές απειλές από τον Ολλανδό.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του με τον No. 5 του κόσμου, και φυσικά ο Στέφανος θα επιδιώξει τη νίκη, για να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ισπανία, αλλά και να καλύψει φυσικά τους βαθμούς που έχει να υπερασπιστεί.

Θυμίζουμε, πως ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έχει να υπερασπιστεί μόλις 90 βαθμούς, καθώς πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη του Πάσχα (18/4), ο Τσιτσιπάς θα παίξει στα διπλά του Barcelona Open, έχοντας για συμπαίκτη του τον έμπειρο διπλίστα, Νίκολας Μαχούτ. Το Ελληνογαλλικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τους Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις, για τον 1ο γύρο του ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις