fbpx

Barcelona Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά για το ATP 500αρι της Βαρκελώνης (pic)

Barcelona Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά για το ATP 500αρι της Βαρκελώνης (pic)

Την προσοχή του στο επερχόμενο ATP 500αρι τουρνουά επί Ισπανικού εδάφους, το Barcelona Open, στρέφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκλείστηκε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Rolex Monte Carlo Masters του Μονακό από τον Τέιλορ Φριτς, και δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του three-peat.

Χθες Μεγάλο Σάββατο (15/4), πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά της Βαρκελώνης (17-24/4), από την οποία και προέκυψαν οι πρώτοι αντίπαλοι του 24χρονου Έλληνα τενίστα, αλλά και το πιθανό μονοπάτι του μέχρι και τον τελικό. Θυμίζουμε, πως ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στα διπλά της διοργάνωσης.

Ο No. 2 του ταμπλό, αλλά και δύο φορές φιναλίστ στη Βαρκελώνη έχει το προνόμιο να αποφεύγει μέχρι τέλους τον κάτοχο του τίτλου Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και τον No. 3 (από αύριο) του κόσμου, Κάσπερ Ρουντ, όμως στο ίδιο ταμπλό μαζί του βρίσκεται ο Γιάνικ Σίνερ, με τον οποίο διασταυρώνεται μόνο στον ημιτελικό.

Αναφορικά με τα πρώτα εμπόδια του Τσιτσιπά. στον 1ο γύρο έχει bye πρόκριση, ενώ θα κάνει την πρεμιέρα του κόντρα σε έναν εκ των Πέδρο Κατσίν και Χάις Μπραόυερ.

Στον 3ο γύρο, μεγάλες αξιώσεις για να βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή έχει ο Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ μεταγενέστερα στον προημιτελικό, εφόσον έχει προκριθεί στους πρώτους γύρους, θα αντιμετωπίσει (με βάση λογικής) έναν εκ των Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ή Άλεξ Ντι Μινόρ.

Πιθανοί προημιτελικοί
Κάρλος Αλκαράθ-Φράνσις Τιάφο
Κάσπερ Ρουντ-Κάρεν Χατσάνοφ
Γιάνικ Σίνερ-Κάμερον Νόρι
Στέφανος Τσιτσιπάς-Άλεξ ντε Μινόρ

Σχετικά με τα διπλά του τουρνουά, ο Στέφανος θα είναι παρτενέρ του έμπειρου διπλίστα, Νίκολας Μαχούτ, και στον 1ο γύρο θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μάτβε Μίντελκουπ και Αντρέας Μις.

Εφόσον τα καταφέρουν στην πρεμιέρα τους, στον επόμενο γύρο πιθανότατα θα τους περιμένουν οι No. 1 του ταμπλό, και παράλληλα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στα διπλά, οι Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις