fbpx

Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να δείξω το παιχνίδι μου» (vid)

Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να δείξω το παιχνίδι μου» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του στα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters απέναντι στον Τέιλορ Φριτς με 6-2, 6-4 μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να μάθει από αυτή την ήττα.

Να σημειωθεί ότι, επόμενη αγωνιστική δράση για τον Τσιτσιπά θα είναι το Barcelona Open στη Βαρκελώνη, από τις 17 έως τις 23 Απριλίου.

Αρχικά, ο Έλληνας τενίστας είπε: «Το σερβίς μου δεν δούλεψε πολύ καλά σήμερα και απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Τέιλορ, πρέπει να σερβίρεις καλά. Το γνώριζα αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απλά δεν μπορούσα να βρω τον ρυθμό μου.

Είμαι πολύ καλύτερος από αυτό και είμαι απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να δείξω το παιχνίδι μου σήμερα. Προσπάθησα να παλέψω στο 2ο σετ. Είναι ένα καλό μάθημα. Δεν είναι μια καλή μέρα για μένα, αλλά είναι ένα καλό μάθημα»

Στη συνέχεια, μίλησε για τον τραυματισμό στον ώμο του, που δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του: «Ο τραυματισμός στον ώμο δεν μου έδωσε την ευκαιρία να χτίσω καλό ρυθμό και momentum. Το σκεφτόμουν αρκετά, πως θα μπορούσα να είχα μαζέψει πόντους στο Ακαπούλκο, ίσως στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, αυτά είναι τα τουρνουά στα οποία στοχεύω, τα μεγάλα τουρνουά. Μπορούν να σου δώσουν πολλούς βαθμούς και να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, με το να συγκεντρώσεις πόντους για το Race για το Τορίνο, που είναι σημαντικό για μένα».

Στο τέλος ο Τσιτσιπάς απάντησε στην ερώτηση αν είναι ο “στόχος” για τους αντιπάλους του στο Monte-Carlo. «Υπάρχουν παίκτες που παίζουν το καλύτερό τους τένις εναντίον μου, για να με κερδίσουν. Γνωρίζουν πόσο καλά μπορώ να παίξω στο χώμα, οπότε κάποιες φορές νιώθω πως δεν έχουν κάτι να χάσουν και απλά τα παίζουν όλα για όλα».

https://twitter.com/LavanyaVocalist/status/1646590850753875974
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις