fbpx

Μόντε Κάρλο: Το μήνυμα στην κάμερα που έστειλε ο Φριτς στον Τσιτσιπά (vid)

Μόντε Κάρλο: Το μήνυμα στην κάμερα που έστειλε ο Φριτς στον Τσιτσιπά (vid)

Τη νίκη με 6-2, 6-4 πήρε ο Τέιλορ Φριτς επί του back to back κάτοχο του τίτλου στο Μόντε Κάρλο, Στέφανο Τσιτσιπά, μέσα σε 70 αγωνιστικά λεπτά, και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης στο Μονακό, με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ, αύριο Μεγάλο Σάββατο (15/4).

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, κατά το οποίο ο 24χρονος Έλληνας τενίστας δε βρέθηκε σε καλή μέρα για να υπερασπιστεί τους τίτλους του, είχαμε και ιδιαίτερα μηνύματα μετά το τέλος του αγώνα, μέσω της συνηθισμένης υπογραφής-αφιέρωσης στην κάμερα από τους νικητές.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Αμερικανός τενίστας, έχοντας δει το χθεσινό μήνυμα στην κάμερα από τον No. 3 του κόσμου, θέλησε να του απαντήσει για τα χωμάτινα τουρνουά των ΗΠΑ, συνοδεύοντας την απάντησή του με ένα νεύμα απορίας προς την κάμερα.

Ο Στέφανος είχε γράψει χθες στην κάμερα «Τα χωμάτινα κορτ στις ΗΠΑ είναι σαν ένας μονόκερος σε σκέιτμπορντ, με τον Φριτς να απαντά σήμερα «USA Clay;;;» (ρητορική ερώτηση προς τον Τσιτσιπά για το τι έλεγε για τα χωμάτινα γήπεδα των ΗΠΑ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις