fbpx

Μόντε Κάρλο, Τσιτσιπάς-Τζάρι 2-0: Πρόκριση στα προημιτελικά με 12 σερί νίκη στο Μονακό (vids)

Μόντε Κάρλο, Τσιτσιπάς-Τζάρι 2-0: Πρόκριση στα προημιτελικά με 12 σερί νίκη στο Μονακό (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Χιλιανό, Νίκολας Τζαρι με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 6-3, 6-4 μετά από 93 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters για 3η διαδοχική χρονιά.

Παράλληλα αυτή ήταν η 12η συνεχόμενη νίκη για τον Νο. 3 του κόσμου, με την τελευταία του ήττα στο Μονακό να είναι το 2019 από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός από τη θέση του σερβίς ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 80% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς, ενώ σημείωσε και 8 άσους (κανένα διπλό λάθος).

Στο μοναδικό σημείο που ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε στην αναμέτρηση με τον Χιλιανό ήταν στο τέλος του 1ου set όπου δυσκολεύτηκε να το κλείσει, καθώς χρειάστηκε 7 set-points. 

Ο Έλληνας τενίστας απείλησε με break στο 4ο game του 1ου set με τον Τζάρι να σβήνει και τα δύο break-points με βαριά σερβίς, όμως δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο αμέσως επόμενο service-game ο Χιλιανός με τον Τσιτσιπά να παίρνει προβάδισμα με 4-2 και λίγο αργότερα με 5-2. 

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του κορτ ο Νο2 του ταμπλό, είχε τρεις ευκαιρίες να κλείσει το set στο service του Τζάρι, με τον Χιλιανό να τις σβήνει ξανά μειώνοντας σε 5-3, με τον Τσιτσιπά να παίρνει τις μπάλες στα χέρια κλείνοντας το set μετά από τέσσερα set-points. 

Στο 2ο σκέλος ο Τσιτσιπάς συνέχιζε να πιέζει το service του Χιλιανού, που με το “καλημέρα” στο σετ έσβησε ακόμα τρία break-points (1-0), με τον Έλληνα τενίστα ωστόσο να βρίσκει break στο 5ο game (3-2) και με hold αμέσως μετά να κάνει το 4-2. 

Από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε σε κανένα από τα δύο service-game που σέρβιρε φτάνοντας στην πρόκριση στην προημιτελική φάση εκεί όπου περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Τέιλορ Φριτς με τον Γίρι Λεχέτσκα

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τζάρι – Τσιτσιπάς 0-2 ΣΕΤ |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Τζάρι – Τσιτσιπάς 0-2 ΣΕΤ |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8xMy8xMy80OF8yMV82NDM4MDgyNTk1NDkzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M37S”,”uploadDate”:”2023-04-13T13:45:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crvo7q9jzsy9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις