fbpx

Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο Μόντε Κάρλο – Το επόμενο ματς θα είναι μία πρόκληση για μένα»

Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο Μόντε Κάρλο – Το επόμενο ματς θα είναι μία πρόκληση για μένα»

Δε χρειάστηκε να ιδρώσει και πολύ για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Rolex Monte Carlo Masters ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς είδε τον Μπέντζαμιν Μπονζί να τραυματίζεται στον καρπό και να εγκαταλείπει πρόωρα την αναμέτρηση.

Στο 6ο game του 1ου σετ, ο 26χρονος Γάλλος ενημέρωσε πως δε μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι, έδωσε τα χέρια με τον Στέφανο και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μέσα σε 24 λεπτά, με τον 24χρονο Έλληνα τενίστα να φτάνει -έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο- στις 11 διαδοχικές νίκες στο Μόντε Κάρλο.

Επόμενος αντίπαλος για τον No. 3 του κόσμου θα είναι ένας εκ των Αλεξέι Ποπίριν και Νίκολας Τζάρι, που θα παίξουν αύριο Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 12:00), και αν καταφέρει να ξεπεράσει και τον νικητή αυτής της αναμέτρησης, τότε ο Στέφανος θα περάσει στα προημιτελικά της πρώτης χωμάτινης διοργάνωσης για τη σεζόν.

Στην on court συνέντευξή του, μετά το τέλος του σύντομου αγώνα κόντρα στον Μπονζί, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για το καλό του ξεκίνημα στο ματς, αλλά και για τα ιδιαίτερα συναισθήματά του όταν παίζει στο “σπίτι” του. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον άτυχο Γάλλο αντίπαλό του, ενώ σχολίασε και τους πιθανούς αντιπάλους του στον επόμενο γύρο.

«Ξεκίνησα πολύ καλά στο κορτ, μιας και προηγήθηκα με 3-0 στα πρώτα games», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς στην on court συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στο Μόντε Κάρλο. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και είμαι χαρούμενος που είναι τώρα η ώρα να παίξω σ’ αυτά τα γήπεδα. Μου φέρνουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συνέβη στον αντίπαλό μου. Του εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον».

«Πολύ καλοί σέρβερς και οι δύο», είπε αρχικά για τους πιθανούς αντιπάλους του και συνέχισε λέγοντας: «Ξέρω ότι αμφότεροι μπορούν να παίξουν καλά στο χώμα, και αυτό για μένα θα είναι ένα ματς-πρόκληση, όποιος τελικά προκριθεί και είναι να παίξει μαζί μου».

Παράλληλα, αύριο ο Τσιτσιπάς θα πατήσει ξανά κορτ, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στα διπλά του Μονακό. Έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο, αρχικά επικράτησαν τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χούμπερτ Χούρκατς στον 1ο γύρο, και τώρα καλούνται να αποκλείσουν τους No. 3 του ταμπλό, Μαρσέλο Αρεβάγιο και Ζαν Ζουλιέν Ρότζερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις