fbpx

Μόντε Κάρλο: Κόντρα στον Τζάρι ο Τσιτσιπάς στους “16” του Μονακό

Μόντε Κάρλο: Κόντρα στον Τζάρι ο Τσιτσιπάς στους “16” του Μονακό

Τον Νίκολας Τζάρι θα αντιμετωπίσει αύριο Μεγάλη Πέμπτη (13/4) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Rolex Monte Carlo Masters, με στόχο φυσικά την πρόκριση στα προημιτελικά, για να παραμείνει σε τροχιά υπεράσπισης του τίτλου του στο Μονακό.

Ο 27χρονος Χιλιανός κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα στα τρία σετ του μαχητικού Αλεξέι Ποπίριν (3-6, 7-5, 6-4), μετά από δυόμιση ώρες παιχνιδιού, και να πάρει τη δεύτερη διαδοχική του πρόκριση, βρισκόμενος σε εξαιρετικό ρυθμό τις τελευταίες μέρες. Στον 1ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης είχε επικρατήσει του Μπόρνα Τσόριτς με 6-2, 6-3.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντησή του No. 3 του κόσμου με τον Τζάρι στο κορτ, έπειτα από περίπου 4 χρόνια. Οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί στο outdoor της Ολλανδίας το 2019, με τον Χιλιανό να κερδίζει τον Στέφανο με 6-4, 3-6, 6-4, και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Για τον Τσιτσιπά, το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, καθώς με νίκη θα φτάσει τις 12 σερί νίκες στο χώμα του Μόντε Κάρλο, ενώ όπως ήταν φανερό και στα πρώτα games της χθεσινής σύντομης αναμέτρησής του με τον Μπέντζαμιν Μπονζί εγκατέλειψε ο 26χρονος Γάλλος λόγω τραυματισμού στον καρπό– θέλει να επιστρέψει στη δράση, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το δικό του πρόβλημα τραυματισμού.

Σήμερα, ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει και στα διπλά της διοργάνωσης, με παρτενέρ του τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά. Το Ελληνικό δίδυμο αντιμετωπίζει τους No. 3 του ταμπλό, Μαρσέλο Αρεβάγιο/Ζαν Ζουλιέν Ρότζερ, για μια θέση στους “8” της διοργάνωσης. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Χούμπερτ Χούρκατς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις