fbpx

Μόντε Κάρλο: Για την πρόκριση στα προημιτελικά τα αδέρφια Τσιτσιπά κόντρα στους No. 3 του ταμπλό

Μόντε Κάρλο: Για την πρόκριση στα προημιτελικά τα αδέρφια Τσιτσιπά κόντρα στους No. 3 του ταμπλό

Την πρόκρισή τους στους “8” στα διπλά του Rolex Monte Carlo Masters θα παίξουν σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 16:00) οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, κόντρα στους έμπειρους διπλίστες, Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζουλιέν Ροζέρ, σε αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την αγωνιστική δράση στο Court 2.

Το Ελληνικό δίδυμο, που ξεπέρασε το εμπόδιο των Χούμπερτ Χούρκατς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον 1ο γύρο του Μόντε Κάρλο, θα ψάξει την υπέρβαση απέναντι στους πρωταθλητές των διπλών του Roland Garros για το 2022, μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης στο Μονακό.

Παράλληλα με τα διπλά, ο Στέφανος θα έχει και την προσοχή του στην αναμέτρηση μεταξύ των Νίκολας Τζάρι και Αλεξέι Πόπιριν, διότι ο νικητής από αυτό το ματς θα είναι και ο αντίπαλος του No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4), για τη φάση των “16” στα μονά.

Θυμίζουμε, πως ο back to back κάτοχος του τίτλου στα μονά έκανε χθες Μεγάλη Τρίτη (11/4) την πρεμιέρα του, όμως πήρε άκοπα την πρόκριση για τον 3ο γύρο, μιας και ο 26χρονος Γάλλος αντίπαλός του, Μπεντζαμίν Μπονζί, τραυματίστηκε στον καρπό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 6ο game του 1ου σετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις