fbpx

Σακελλαρίδης-Μπέρτολα 2-1: Πρόκριση στους “16” στο 25αρι της Ιταλίας με ανατροπή

Σακελλαρίδης-Μπέρτολα 2-1: Πρόκριση στους “16” στο 25αρι της Ιταλίας με ανατροπή

Την πρόκριση για τους “16” του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων πήρε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξάγεται στην Ιταλία αυτές τις μέρες (10-16/4).

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Ελβετού, και No. 7 του ταμπλό, Ρεμί Μπέρτολα, με 4-6, 7-5, 6-2, πραγματοποιώντας μία μεγάλη ανατροπή, και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Πολ Ινχόσπε-Στέφανο Ναπολιτάνο, για την είσοδό του στους “8”.

Παράλληλα, ο Σακελλαρίδης θα παίξει και στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης σήμερα Μεγάλη Τρίτη (11/4), έχοντας για συμπαίκτη του τον αδερφό του Δημήτρη. Το Ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσουν τους Αντρέι Τσεπέλεφ (Ρωσία) και Φεντερίκο Ιανακόνε (Ιταλία), με στόχο φυσικά την νικηφόρα πρεμιέρα.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες Ελληνικές συμμετοχές στα μονά, δεν κατάφεραν να βρεθούν στο κυρίως ταμπλό οι Δημήτρης Σακελλαρίδης και Στέφανος Σχινάς, καθώς αμφότεροι αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης.

Ο πρώτος ηττήθηκε από τον Ιταλό, και No. 15 του ταμπλό, Αντρέα Γκόλα, με 6-0, 6-2, ενώ ο δεύτερος έχασε από τον No. 5 του ταμπλό, Μικαλάι Χάλιακ, με 7-5, 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις