fbpx

Μόντε Κάρλο: Κλείνει το πρόγραμμα της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπονζί

Μόντε Κάρλο: Κλείνει το πρόγραμμα της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπονζί

Την αγωνιστική δράση της ημέρας στο Court Rainier III θα ολοκληρώσει η πρώτη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στα μονά του Rolex Monte Carolo Masters κόντρα στον Μπέντζαμιν Μπονζί, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα Μεγάλη Τρίτη (11/4), λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Ο 26χρονος Γάλλος επικράτησε του Μπερναβές Θαπάτα Μιράλες με 6-1, 7-5 έπειτα από 86 λεπτά παιχνιδιού, στο πλαίσιο του 1ο γύρο της διοργάνωσης, και θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου για τρίτη φορά, με τον No. 3 του κόσμου να έχει κερδίσει τις δύο προηγούμενες.

Συγκεκριμένα, του πρώτο τους παιχνίδι ήταν πέρσι στο outdoor της Γερμανίας, στο Halle Open, όπου ο Στέφανος επικράτησε με 7-6(1), 1-6, 6-3, στο πλαίσιο των “32” της διοργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά κατάφερε να του επιβληθεί στον ημιτελικό του Mallorca Open, με 6-4, 6-4.

Παράλληλα, ο 24χρονος Έλληνας back to back κάτοχος του τίτλου στο Μονακό προέρχεται από τη νικηφόρα πρεμιέρα στα διπλά της πρώτης χωμάτινης διοργάνωσης για τη σεζόν, έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά.

Το Ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 7-6(3), 6-7(4), 10-5 των Χούμπερτ Χούρκατς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, για τον 1ο γύρο του τουρνουά, και στην επόμενη φάση θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των No. 3 του ταμπλό, τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζουλιάν Ροζέρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις