fbpx

Granada Open: Επιστροφή στο Τουρ μετά από πέντε χρόνια!

Granada Open: Επιστροφή στο Τουρ μετά από πέντε χρόνια!

Το Granada Open βρίσκεται προ των πυλών, με τη φετινή έκδοση του τουρνουά του World Padel Tour να έχει ιστορική βαρύτητα. Συγκεκριμένα, το 2023 είναι η πρώτη σεζόν έπειτα από πέντε χρόνια αναμονής που η Ανδαλουσία της Ισπανίας επιστρέφει στο καλεντάρι του Τουρ ως οικοδέσποινα ενός τουρνουά. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι παράλληλα και η πέμπτη στο φετινό Τουρ, παίρνοντας τη “σκυτάλη” από τα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής.

Ο αριθμός “5” όμως δεν σταματάει εκεί, αφού εμφανίζεται σε ακόμη μία πολύ ιδιαίτερη συγκυρία. Συγκεκριμένα, το Granada Open θα είναι το πρώτο τουρνουά στην ιστορία του World Padel Tour που θα φιλοξενηθεί σε πέντε κεντρικά κορτ, καθώς θα… μοιραστεί σε διαφορετικές εγκαταστάσεις. Πάντως, τα Coliseo Atarfe, Polideportivo Paquillo Fernandez και Palacio de los Deportes de Granada είναι τα τρία που θα φιλοξενήσουν τον μεγαλύτερο όγκο αγώνων του κυρίως ταμπλό.

Αγωνιστικά, στους άνδρες σαφώς η σημαντικότερη είδηση είναι η απουσία των Αλεχάνδρο Γκαλάν και Χουάν Λεμπρόν λόγω τραυματισμού (αμφότεροι έχουν προβλήματα), ενώ στις γυναίκες τα δίδυμα Ντελφίνα Μπρέα – Μπεατρίθ Γκονθάλεθ και Μάρτα Ορτέγκα – Σοφία Αραούζο θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους, λίγες ημέρες μετά τη σύνθεσή τους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 11-16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις