fbpx

Μόντε Κάρλο: Πρεμιέρα κόντρα στον Μπονζί για τον Τσιτσιπά

Μόντε Κάρλο: Πρεμιέρα κόντρα στον Μπονζί για τον Τσιτσιπά

Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο για την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η οποία θα γίνει αύριο Μεγάλη Τρίτη (11/4), στα πλαίσια του 2ου γύρου της πρώτης χωμάτινης διοργάνωσης για τη σεζόν.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπέντζαμιν Μπονζί, ο οποίος νίκησε με 6-1, 7-5 τον Μπερναβές Θαπάτα Μιράλες, έπειτα από 86 λεπτά, και προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί σε ποιο κορτ και τι ώρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθεί ο No. 3 του κόσμου με τον 26χρονο Γάλλο, με την προϊστορία να είναι ευνοϊκή για τον Τσιτσιπά, καθώς και τις δύο φορές που τον έχει αντιμετωπίσει τον έχει κερδίσει.

Συγκεκριμένα, του πρώτο τους παιχνίδι ήταν πέρσι στο outdoor της Γερμανίας, στο Halle Open, όπου ο Στέφανος επικράτησε με 7-6(1), 1-6, 6-3, στο πλαίσιο των “32” της διοργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά κατάφερε να του επιβληθεί στον ημιτελικό του Mallorca Open, με 6-4, 6-4.

Θυμίζουμε επίσης πως σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (10/4), ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί και στα διπλά του Rolex Monte Carlo Open, έχοντας για παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο, κόντρα στους Χούμπερ Χούρκατς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, για τον 1ο γύρο του ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις