fbpx

Μόντε Κάρλο: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά κόντρα στους Ντιμιτρόφ και Χούρκατς

Μόντε Κάρλο: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά κόντρα στους Ντιμιτρόφ και Χούρκατς

Πρεμιέρα για τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά του Rolex Monte Carlo Masters, κόντρα στο δυνατό δίδυμο των Χούμπερτ Χούρκατς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (10/4).

Το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο ως το τρίτο και τελευταίο για το Court 2, γεγονός που τοποθετεί την έναρξή του κοντά στις 15:30-16:00 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Το Ελληνικό δίδυμο θα παίξει για τρίτη διαδοχική χρονιά στα διπλά της πρώτης διοργάνωσης της χωμάτινης σεζόν, μιας και εξασφάλισαν την Wild Card, και φυσικά θα επιδιώξουν μία καλή πορεία.

Στην πρώτη τους παρουσία στο ATP Masters στο Μονακό έφτασαν μέχρι τους “16” (2021), ενώ πέρσι αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο (2022).

Το ταμπλό στα διπλά του Μόντε Κάρλο

Παράλληλα με τα διπλά, ο No. 3 του κόσμου αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του και στα μονά τη Μεγάλη Τρίτη (11/4, δεν έχει οριστεί ακόμα η ώρα), κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης του 1ου γύρου Μπενζαμά Μπονζί (Γαλλία)-Μπερνάβε Θαπάτα Μιράλες (Ισπανία), η οποία θα ανοίξει την αυλαία του Court 2 στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο 24χρονος Έλληνας back to back κάτοχος του τίτλου στο Μόντε Κάρλο έχει (θεωρητικά) βατό μονοπάτι μέχρι τα προημιτελικά. Από εκεί και πέρα θα βρει στο δρόμο του πιο δύσκολα ονόματα, στο δρόμο προς την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του αγαπημένου του Masters.

Το ταμπλό του Τσιτσιπά στα μονά

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις