fbpx

Μόντε Κάρλο: Κόντρα στους Ντιμιτρόφ και Χούρκατς τα αδέρφια Τσιτσιπά στον 1ο γύρο (pic)

Μόντε Κάρλο: Κόντρα στους Ντιμιτρόφ και Χούρκατς τα αδέρφια Τσιτσιπά στον 1ο γύρο (pic)

Έτοιμοι για τη συμμετοχή τους στα διπλά του Rolex Monte Carlo Masters είναι οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα κάνουν την αγωνιστική τους πρεμιέρα τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4, δεν έχει οριστεί ακόμα η ώρα), απέναντι στους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χούμπερτ Χούρκατς.

Το Ελληνικό δίδυμο θα παίξει για τρίτη διαδοχική χρονιά στα διπλά της πρώτης διοργάνωσης της χωμάτινης σεζόν, μιας και εξασφάλισαν την Wild Card, και φυσικά θα επιδιώξουν μία καλή πορεία, καθώς στην πρώτη τους παρουσία στο ATP Masters του Μονακό έφτασαν μέχρι τους “16” (2021), ενώ πέρσι αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο (2022).

Παράλληλα με τα διπλά, ο No. 3 του κόσμου αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του και στα μονά τη Μεγάλη Τρίτη (11/4, δεν έχει οριστεί ακόμα η ώρα), κόντρα στον νικητή της αναμέτρησης του 1ου γύρου Μπενζαμά Μπονζί (Γαλλία) -Μπερνάβε Θαπάτα Μιράλες (Ισπανία).

Ο 24χρονος Έλληνας back to back κάτοχος του τίτλου στο Μόντε Κάρλο έχει (θεωρητικά) βατό μονοπάτι μέχρι τα προημιτελικά, με μοναδική εξαίρεση τη πιθανή διασταύρωσή του με τον Μπόρνα Τσόριτς στους “16”. Από εκεί και πέρα θα βρει στο δρόμο του πιο δύσκολα ονόματα, στο δρόμο προς την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του αγαπημένου του Masters.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις