fbpx

Είδε από κοντά τον αγώνα της Παρτιζάν στο Μονακό ο “γουρλής” Τζόκοβιτς (vid)

Είδε από κοντά τον αγώνα της Παρτιζάν στο Μονακό ο “γουρλής” Τζόκοβιτς (vid)

Λάτρης του μπάσκετ, και πόσο μάλλον των Σέρβικων ομάδων ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που δε χάνει ευκαιρία για να βρεθεί στα παρκέ και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν στη Euroleague.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, που βρίσκεται εδώ και μέρες στο Μονακό για την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρώτου χωμάτινου τουρνουά της σεζόν, του Rolex Monte Carlo Masters, βρήκε χρόνο να “ξεκλέψει” από τις προπονήσεις του, ώστε να δει από κοντά την αναμέτρηση της Παρτιζάν κόντρα στη Μονακό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Το ίδιο έκανε και τις προάλλες, τόσο για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και για τους “ερυθρόλευκους”, και μάλιστα ο Νόλε αποδεικνύεται μεγάλος γουρλής για τις Σέρβικες ομάδες, καθώς τον τελευταίο μήνα μετρά μόνο νίκες σε όποιο ματς δίνει το παρών.

Αναφορικά με τη δική του αγωνιστική δράση, ο No. 1 του κόσμου θα επιστρέψει στα κορτ μετά από 2 μήνες απουσίας, λόγω του ότι δεν του επιτρεπόταν η συμμετοχή στα πρώτα ATP Masters σε Καλιφόρνια και Μαϊάμι, και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κόντρα σε έναν εκ των Μπράντον Νακασίμα και Μακένζι ΜακΝτόναλντ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις